OSDev.org
https://forum.osdev.org/

Too big time to load pages.
https://forum.osdev.org/viewtopic.php?f=8&t=30053
Page 1 of 1

Author:  osdever [ Sun Feb 07, 2016 1:18 am ]
Post subject:  Too big time to load pages.

I have a trouble accessing OSDev Wiki. It opens normally, but I need to wait about a 30 seconds after the first access. Is something is with your hardware, or it's my problem?
(sorry if my question is incorrect)

Author:  Nable [ Sun Feb 07, 2016 1:31 am ]
Post subject:  Re: Too big time to load pages.

I don't see any problems with wiki access from my side. Did you try looking into browser's debugger? It has "Network" tab that shows what takes time to load.

Author:  osdever [ Sat Feb 20, 2016 11:37 pm ]
Post subject:  Re: Too big time to load pages.

The first GET request is about 22000 ms, everything after it is loading fine.

Author:  Nable [ Sun Feb 21, 2016 6:05 pm ]
Post subject:  Re: Too big time to load pages.

Modern browsers are able to show which processes (DNS request sending, DNS reply waiting, sending HTTP request, waiting for the start of HTTP reply, downloading HTTP reply body) contribute (and how much) to the loading time. You should take a closer look at the developer console (F12 or something like it).
Btw, I think that there's some problem with your ISP's DNS (different people reported me similar problems during last months) or with your router.

Attachments:
namenlos.png
namenlos.png [ 6.14 KiB | Viewed 2537 times ]

Page 1 of 1 All times are UTC - 6 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/